Software engineering (programmeren)

VH Domotica kan u als installateur of eindgebruiker niet alleen adviseren en begeleiden, maar ook de programmering van uw domoticasysteem realiseren.
Of het nu KNX, B&B Home Systems of Niko bus betreft, wij zijn van begin tot het eind nauw betrokken bij uw project en zorgen voor het gewenste resultaat.

Advies en projectontwikkeling

Domotica kan u extra mogelijkheden geven om de wensen van uw opdrachtgever werkelijkheid te laten worden.  Doordat innovaties zo snel gaan is het onmogelijk voor u als architect en/of projectontwikkelaar de veranderingen in deze techniek bij te kunnen houden.  De vele mogelijkheden worden optimaal benut door op de tekentafel al rekening te houden met de toepassing van domotica in een woning of bedrijfspand, zodat een pand voor iedere gebruiker eenvoudig te beheren is.

Complete installaties

VH Domotica kan u als installateur of eindgebruiker niet alleen adviseren en begeleiden, maar ook de complete technische installatie voor u realiseren! Of het nu om een domoticasysteem, confessionele installatie, data, telefoon, CAI, beveiliging of het automatiseren van een machine gaat, service staat bij ons hoog in het vaandel.

Wilt u meer weten over wat we voor u kunnen betekenen, kijk dan bij onze contactgegevens.